EGY RENDELÉS = EGY FA ÜLTETÉS

A legújabb akciónkban a gyerekek jövőjével is szeretnénk törődni. Teszünk azért, hogy a gyerekeink / unokáink egy élhető tiszta világban nőjenek fel, és a jelenlegi egyik legkomolyabb veszély, a klímaváltozás és a globális felmelegedés ellen szeretnénk fellépni. Tesszük mindezt a magunk módján úgy, hogy az általad leadott rendelésből egy fa telepítéssel foglalkozó nemzetközi szervezetet támogatunk, aki vállalja, hogy adott összegért cserébe elültet egy fát.

Minden egyes rendeléseddel hozzájárulsz egy újabb facsemete telepítéséhez!

Kerestünk egy nemzetközi kezdeményezést ( sajnos Magyarországon ez még nem annyira felkapott ), akik vállalják, hogy 1 Dollár támogatásért cserébe elültetnek egy Facsemetét . Ezért minden megrendelésből 1 Dollárral támogatjuk a “ONE TREE PLANTED” nevű szervezetet.

Minden rendelés után elültetnek egy fát?

IGEN. Mindegy egyes rendelésből 1 Dollárral támogatunk egy általunk választott szervezetet akik vállalják, hogy a támogatásért cserébe 1 fát ültetnek. Ilyen egyszerű!

1 Rendelés = 1 új Facsemete

Kapok visszaigazolást a támogatásról?

IGEN. Minden vásárlónak továbbítjuk a támogatásunkról a visszaigazoló emailt! Ez általában az adott hónap végén történik, hogy összefogjuk a támogatások kiküldését, és ne egyesével utaljunk. De minden vevőnek visszaigazoljuk a rendelése után kiküldött támogatást.

2019 Februári támogatás

certificate_januar